آمار

تعداد نشریات26
تعداد شماره‌ها447
تعداد مقالات4,557
تعداد مشاهده مقاله5,379,997
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,580,061
خضری, امین, یوسفی انصاری, محسن, محمدآبادی, محمدرضا. (1390). بررسی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله بادام در مقایسه با کنجاله های سویا و پنبه دانه با استفاده از روش های الکتروفورز SDS-PAGE و CNCPS. , 3(2), 15-26. doi: 10.22103/jab.2012.1163
امین خضری; محسن یوسفی انصاری; محمدرضا محمدآبادی. "بررسی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله بادام در مقایسه با کنجاله های سویا و پنبه دانه با استفاده از روش های الکتروفورز SDS-PAGE و CNCPS". , 3, 2, 1390, 15-26. doi: 10.22103/jab.2012.1163
خضری, امین, یوسفی انصاری, محسن, محمدآبادی, محمدرضا. (1390). 'بررسی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله بادام در مقایسه با کنجاله های سویا و پنبه دانه با استفاده از روش های الکتروفورز SDS-PAGE و CNCPS', , 3(2), pp. 15-26. doi: 10.22103/jab.2012.1163
خضری, امین, یوسفی انصاری, محسن, محمدآبادی, محمدرضا. بررسی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله بادام در مقایسه با کنجاله های سویا و پنبه دانه با استفاده از روش های الکتروفورز SDS-PAGE و CNCPS. , 1390; 3(2): 15-26. doi: 10.22103/jab.2012.1163


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب