آمار

تعداد نشریات26
تعداد شماره‌ها447
تعداد مقالات4,557
تعداد مشاهده مقاله5,379,991
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,580,057
خضری, امین. (1392). آنالیز مولکولی و شیمیایی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله کنجد در مقایسه با کنجاله های پنبه دانه و سویا با استفاده از روش های الکتروفورز SDS-PAGE و CNCPS. , 5(1), 71-82. doi: 10.22103/jab.2013.1190
امین خضری. "آنالیز مولکولی و شیمیایی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله کنجد در مقایسه با کنجاله های پنبه دانه و سویا با استفاده از روش های الکتروفورز SDS-PAGE و CNCPS". , 5, 1, 1392, 71-82. doi: 10.22103/jab.2013.1190
خضری, امین. (1392). 'آنالیز مولکولی و شیمیایی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله کنجد در مقایسه با کنجاله های پنبه دانه و سویا با استفاده از روش های الکتروفورز SDS-PAGE و CNCPS', , 5(1), pp. 71-82. doi: 10.22103/jab.2013.1190
خضری, امین. آنالیز مولکولی و شیمیایی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله کنجد در مقایسه با کنجاله های پنبه دانه و سویا با استفاده از روش های الکتروفورز SDS-PAGE و CNCPS. , 1392; 5(1): 71-82. doi: 10.22103/jab.2013.1190


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب